Експерти виберуть військово-транспортні вертольоти для арктики

Експерти виберуть військово-транспортні вертольоти для арктики

Холдинг "Вертольоти Росії" замовив дослідження "Напрямки розвитку військово-транспортних вертольотів для вирішення завдань за призначенням в процесі освоєння російської Арктики".

Метою науково-дослідної роботи є визначення ступеня важливості завдань ВВС в умовах Арктики. У ході виконання НДР повинн бути проведений аналіз природно-кліматичних та фізико-географічних умов в Арктиці з урахуванням застосування вертолітних формувань.

Також має бути визначена роль та місце підрозділів військово-транспортних вертольотів в системі забезпечення безпеки і територіальної цілісності російської Арктики, обгрунтований обсяг завдань для військово-транспортних вертольотів, визначено перелік перевезених вантажів.

В результаті повинен бути обраний варіант військово-транспортного вертольота для Арктики, обгрунтовано їх сумарна кількість з урахуванням потрібних місць базування вертолітних формувань та їх складу.

Згідно інформації, розміщеної на сайті держзакупівель, початкова ціна договору на виконання НДР становить півтора мільйона рублів.

Игры от Netent: лучшие предложения в виртуальном мире Выбирайте картины на любой вкус Виртуальные аппараты: как заработать свой первый миллион? Автобусы в лизинг от компании Avtek Почувствуй себя рыцарем, воином и пиратом в азартной игре
Лента авиановостей