Аудит: інвестиції в Тартуський аеропорт результатів не дали

Аудит: інвестиції в Тартуський аеропорт результатів не дали

Європейські інвестиції в Тартуський аеропорт результату не принесли - щоб заробляти прибуток, повітряної гавані необхідні два додаткових рейси на день. Але держава комерційні лінії дотувати не збирається.

Представники Європейської контрольної палати після дослідження роботи 20 аеропортів Європи зробили такі висновки: кошти Євросоюзу, вкладені в Талліннський аеропорт, прибуток принесли, в той же час ситуація в Тарту плачевна - не вистачає пасажирів і додаткових двох рейсів на день. При цьому в Тартуський аеропорт, за даними Міністерства економіки, було вкладено майже 8 мільйонів євро.

Член правління Талліннського аеропорту Ерік Сакков стверджує, що майбутнє повітряної гавані - в руках тартусцев, поки ж невеликому аеропорту важко зацікавити авіаперевізників: для цього літаки повинні заповнюватися хоча б на 70 відсотків.

Недорого купить резину на rezina.ua с доставкой по Украине Играть бесплатно в азартные приложения Если вы хотите иметь в своем распоряжении самый красивый участок, то вам стоит заказать ландшафтный дизайн от ведущих специалистов Большой выбор качественных механических часов от известных производителей Почему так востребованы решебники по окружающему миру 3 класс?
Лента авиановостей