Літак з Таїланду приземлився в Петербурзі без багажу

Літак з Таїланду приземлився в Петербурзі без багажу

Свої речі не змогли забрати більше 300 пасажирів.

Відпустка більше 300 туристів закінчився неприємним непорозумінням в Петербурзі. Літак з Пхукета, що в Таїланді, прилетів до Північної столиці без багажу.

Розгублені пасажири стояли в «Пулково» у чому відпочивали на спекотному острові. У багатьох навіть не було з собою зимового одягу. А за вікном зима. Літак, на якому летіли люди, належить авіакомпанії «ЮТейр». Там інцидент пояснили перевантаженням судна і погодними умовами.

- Перед зльотом пілоти визначають вантажопідйомність літака в даних погодних умовах. На борту знаходилися більше 300 чоловік і стояла така погода, що з багажем лайнер б не злетів, - розповіли в авіакомпанії.

Там підкреслили, що всі документи на повернення багажу вже оформлені. Він вилетить до Москви найближчим рейсом, а потім відправиться до Петербурга. Компенсація за подібний випадок для пасажирів не передбачена.

Joycasino 2022 1ХБет – самые выгодные ставки на спортивные состязания для беттеров Ученые научились ощущать вкус пищи в виртуальной реальности Преимущества и недостатки ИТ-аутсорсинга Информация о гипертонии в интернете
Лента авиановостей