Президент Перу підняв у повітря новий російський вертоліт

Президент Перу підняв у повітря новий російський вертоліт

Як пояснили в холдингу, в Перу з нагоди прийому нових Мі-171Ш пройшла урочиста церемонія, на якій крім президента були присутні міністр оборони країни Педро Катеріано.

Виступаючи на церемонії, Тассо зазначив, що з новою російською технікою Перу посяде третє місце в Латинській Америці за кількістю транспортних вертольотів. Міністр оборони Катеріано повідомив, що поповнення авіапарку дозволить відновити оперативні можливості Військово-повітряних сил і відновити забезпечення віддалених баз і прикордонних постів.

«У ході церемонії відбувся демонстраційний політ нових вертольотів Мі-171Ш. Президент Перу особисто підняв в повітря одну з машин та скоїв півгодинний політ, після якого зазначив зручність пілотування і високі льотно-технічні характеристики вертольота », - розповіли в прес-службі.

Контракт на поставку 24 вертольотів в Перу був укладений у грудні 2013 року. Постачання почалися в грудні. В рамках угоди були поставлені вже вісім машин, інші повинні відправити замовнику в 2015 році.

Разом з вертольотами перуанці отримали майно, призначене для забезпечення експлуатації машин. Крім того, в Перу планується відкрити центр технічного обслуговування вертольотів російського виробництва.

Перуанська армія вже має в своєму розпорядженні російськими вертольотами, зокрема, типу Мі-8/17 і Мі-24/35. Так, у жовтні 2011 року була завершена поставка шести військово-транспортних Мі-171Ш і двох ударних Мі-35П, замовлених влітку 2010.

Снять или сдать квартиру в России очень просто Должны ли вы беспокоиться о составе вашей косметики? Точные и качественные копии дорогих часов Такси из Москвы в Ярославль дёшево Что такое пластиковые карты?
Лента авиановостей