В Англії зібрали гібридний літак

В Англії зібрали гібридний літак

Інженери Кембриджського університету і фахівці компанії Boeing об'єдналися для створення першого в світі гібридного електричного літака. Про це повідомляється на сайті авіабудівної компанії.

Керівник проекту зазначає, що раніше головною проблемою створення електричних літаків буа велика вага живлячих елементів - акумуляторних батарей. Проте вже сьогодні, технології виробництва останніх дійшли до того, що їх вага та обсяг зменшився, а ємність збільшилася. Відповідно вперше з'явилася можливість створити робочий гібридний літак.

Як кажуть інженери, вони використовували 4-тактний двигун внутрішнього згоряння від Honda, до якого прикрутили електричний двигун, виготовлений на замовлення. На літак встановлені два джерела живлення, з'єднаних разом таким чином, щоб кожен з них зміг приводити в рух пропелери. Більш того, як на всіх автомобілях, двигун внутрішнього згоряння літака зможе генерувати харчування для акумуляторів.

Випробування нового літака вже відбулися. Повітряне судно з новою системою руху піднялося на висоту більше 400 метрів. Метою подальших досліджень стане модернізація літака, а також ще більше зменшення витрати палива.

Как научиться выигрывать без потерь Правильно созданный проект вентиляционной системы как залог чистого и свежего воздуха Казино Поинт - Украина ломает стереотипы Винтовые сваи: преимущества и установка Строительные материалы: террасные доски
Лента авиановостей