Літак Delta Airlines здійснив вимушену посадку через дебошира

Літак Delta Airlines здійснив вимушену посадку через дебошира

Повідомляється, що чоловік, через якого пілот ухвалив рішення посадити авіалайнер, був знятий з рейсу. Пізніше літак знову вилетів в Лос-Анджелес, де приземлився в 20.16 за місцевим часом.

Авіалайнер Boeing 767-300 авіакомпанії Delta Airlines, що прямував з Атланти в Лос-Анджелес, здійснив вимушену посадку в аеропорту міста Альбукерке через дебошира на борту.

Як повідомив місцевому виданню Albuquerque Journal представник міжнародного аеропорту Sunport в Альбукерке, рейс 81 здійснив вимушену посадку між 18 і 19 годинами за місцевим часом. Ніхто з пасажирів не постраждав.

"Я не знаю, що саме сталося на борту", - пояснив представник аеропорту, додавши, однак, що в аеропорт були викликані співробітники ФБР.

Повідомляється, що чоловік, через якого пілот ухвалив рішення посадити авіалайнер, був знятий з рейсу. Пізніше Boeing знову вилетів в Лос-Анджелес, де приземлився в 20.16 за місцевим часом (7.16 мск). Очікується, що авіадебошір зможе вилетіти до Лос-Анджелес пізніше.

Качественные шины бу от ведущих производителей Выбор пластиковых или деревянных оконных рам и их установка Opel Astra К – дебют обновленного поколения! Тюнинг под ключ: как изменить внешний вид автомобиля с помощью стильных автозапчастей Зеркала перенесут тебя в мир игровой реальности, как только пожелаешь
Лента авиановостей