У Колумбії розбився літак, є жертви

У Колумбії розбився літак, є жертви

У східній частині Колумбії в департаменті Сантандер вранці, 25 грудня 2014 року, з нез'ясованих причин розбився легкомоторний літак авіакомпанії Alas de Colombia.

За даними місцевого інформаційного видання El Tiempo, всі люди, що знаходилися на борту літака - всього 7 осіб, включаючи членів екіпажу - загинули. Видання повідомляє також, що легкомоторний літак Сessna з реєстраційним номером HK - 4892 виконував переліт з Букараманга в Малагу. Через деякий час після вильоту, судно пропало з екранів радара.

Як стало відомо, перед падінням пілот встиг повідомити про неполадки в системі двигуна літака. Потім екіпаж прийняв рішення розвернути літак назад, в підсумку, не долетівши до пункту відправлення, спробував здійснити аварійну посадку поруч із селищем Меса-де-лос-Сантос. Невдале приземлення закінчилося трагедією.

Як повідомляють слідчий комітет, при посадці літак розлетівся на шматки. Тіла всіх загиблих знайдені. Ведеться слідство.

Большой ассортимент винилового пола Balterio Classic Plank Рекламная продукция от «Аватар» в Казани Играй на деньги в режиме онлайн Аутсорсинговый call центр Игра в казино Вулкан на деньги и участие в акциях
Лента авиановостей