Аеропорт "Бегішево" вперше у своїй історії прийняв чотирьохсоттисячного пасажира з початку року

Аеропорт

Аеропорт «Бегішево», стовідсотковим власником якого є «Камаз», вперше у своїй історії зареєстрував символічного чотирьохсоттисячний пасажира з початку року.

Ним стала Олена Гарелік, яка прилетіла сьогодні, 25 грудня, з Москви. Вона отримала абонемент на користування бізнес-залом аеропорту і модель літака авіакомпанії «Аерофлот».

Подія сталася напередодні 43-й річниці повітряних воріт Закамья: 25 грудня 1971 в аеропорту «Бегішево» виконано перший технічний рейс на літаку Ан-24.

Сьогодні підприємство демонструє фінансову стійкість, багато в чому цей успіх пов'язаний з активними інвестиціями материнської компанії. В даний час в «Бегішево» впроваджується система управління безпекою польотів, що продиктовано вимогами російського законодавства в галузі цивільної авіації та міжнародних стандартів ІСАО.

Азартные приключения вместе с лучшими игровыми героями Структура и дизайн сайта Справедливая и честная рулетка в самых популярных играх 10 правил покупки авиабилетов через интернет Казино Император — значительный ассортимент развлечений
Лента авиановостей