США заборонили польоти своїх літаків над Дніпропетровською областю

США заборонили польоти своїх літаків над Дніпропетровською областю

У Сполучених Штатах прийняли рішення заборонити своєї авіації перельоти через Дніпропетровську область і Сімферополь. Про це повідомила прес-служба Федерального управління цивільної авіації США.

Заборона польотів над частиною України американська структура пов'язує з потенційними загрозами їх безпеки. У Федеральному управлінні завили, що рішення про заборону польотів комерційних рейсів набуде чинності 29 грудня.

В американській організації заявили, що збройний конфлікт триває на Україні несе серйозну загрозу для всієї цивільної авіації. Відзначимо, що за час конфлікту в зоні проведення антитерористичної операції були збиті транспортний літак Ан-26 з українськими десантниками на борту і пасажирський «Боїнг 777». Під час аварії малазійського авіалайнера загинуло 298 пасажирів. Раніше українська влада закривали аеропорт у Дніпропетровську в цілях безпеки для пасажирів.

Аренда автомобиля Range Rover Качественные подписчики на Ютуб Играй без риска: калейдоскоп эмоций гарантирован каждому! Честная и справедливая рулетка для истинных поклонников игр Печать на футболках на заказ
Лента авиановостей