В Атлантиці випробували величезний безпілотний вертоліт

В Атлантиці випробували величезний безпілотний вертоліт

Американці провели успішні випробування безпілотного вертольота MQ-8C.

Тільки уявіть картину того, як величезний вертоліт-дрон намагається сісти на борт моторного човна, яка на всій швидкості йде по Атлантиці. У цьому немає нічого дивного, оскільки недавно такі випробування проходили на акваторії Атлантичного океану, коли дрон розміром з реальний вертоліт намагався сісти на борт моторки. Слід зазначити, що випробування пройшли успішно і безпілотному дрону MQ-8C вдалося в цілому 32 рази сісти і злетіти з борту американського міноносця "Jason Dunham".

Робота над створенням безпілотного апарату вертикального зльоту RQ / MQ-8 "Fire Scout" на основі конструкції цивільного вертольота Schweizer 330 була розпочата в лютому 2000 року фірмою "Schweitzer USA" (дочірньої структури компанії "Sikorsky").

Безпілотник управлявся з борту міноносця.

Приобретаем высококачественный индивидуальный транспорт — 5 причин оформить покупку на сайте «Candy Boards» Чехлы для беспроводных наушников Путь от неосведомленного новичка до профессионального спортивного прогнозиста Бурение скважин на воду Полезная информация о бессоннице
Лента авиановостей