РФ підготували два літаки на випадок евакуації хворих Еболою медиків

РФ підготували два літаки на випадок евакуації хворих Еболою медиків

МНС Росії підготувало два спеціальних літака з медичними модулями для евакуації в разі необхідності інфікованих вірусом Ебола медичних працівників, повідомляє міністерство в п'ятницю.

В кінці серпня транспортний літак МНС Росії Іл-76 доставив на аеродром гвінейського міста Конакрі мобільну лабораторію і протиепідемічну бригаду Росспоживнагляду для боротьби з лихоманкою Ебола. До складу російської бригади увійшли епідеміологи, вірусологи та бактеріологи.

"Знаходяться в готовності два спеціально обладнаних літака МНС Росії з медичними модулями на борту для забезпечення безпечного перевезення інфікованого медперсоналу", - йдеться в повідомленні.

Згідно з останніми даними Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ), кількість заражених Ебола у восьми країнах, де був виявлений вірус, до кінця грудня склало 19497 чоловік, від смертельного захворювання померло 7588 чоловік.

Серед медичних працівників, за інформацією на 21 грудня, заражене 666 осіб, більше половини з них - 366 - померли.

Геморагічна лихоманка Ебола - смертельна хвороба, яка може поширюватися через прямий незахищений контакт з кров'ю або виділеннями інфікованої людини, а також в результаті контактів з предметами, які були забруднені від зараженої людини. Перевіреної та затвердженої вакцини поки не існує.

Все о кредитах онлайн в Украине Созданный для Pin Up сайт заблокирован — что делать Игровые автоматы, повествующие о загадочных существах Лучший ресурс для игры в покер Обручальные кольца через ювелирную мастерскую
Лента авиановостей