За закриття аеропорту запорізька влада подасть до суду на Державіаслужбу

За закриття аеропорту запорізька влада подасть до суду на Державіаслужбу

Влада Запоріжжя готують позов проти Державіаслужби України, яка на 10 днів закрила Запорізький міжнародний аеропорт. Мер міста Олександр Сін повідомив, що через простій підприємство зазнало збитків на 500 тис. грн.

Мер повідомив: "Після усних пояснень про те, що рішення було ухвалене за вказівкою Міністерства оборони, ми зробили відповідний запит в оборонне відомство. Однак отримали офіційну відповідь від командувача Військово-повітряних сил ЗСУ про те, що ніяких заборон Міністерство оборони не видавало. Ми так розуміємо, що закриття аеропорту можна розцінювати, як самодіяльність Державіаслужби. Ми готуємо позов до Державіаслужбі і будемо в судовому порядку вимагати від неї відшкодування збитків".

Варто нагадати, що крім Запорізького аеропорта було закрито ще Дніпропетровський та Харківський аеропорти. Відомо, що аеропорти закривалися з метою безпеки.

Как купить автомобиль б/у и не ошибиться Актуальные новости Украины, России и Беларуси Электроимпульсная зажигалка Что нужно знать о техническом обслуживании лифтов? Этапы строительства дома
Лента авиановостей