Аеропорт Волгограда відборов у Арбітражному суді плату за паркування у аеровокзалу

Аеропорт Волгограда відборов у Арбітражному суді плату за паркування у аеровокзалу

По Волгоградській області була проведена планова виїзна перевірка Волгоградського аеропорту. У ході перевірки встановлено, що аеропорт стягує плату за надання послуг з паркування автотранспортних засобів на території привокзальної площі, при тому що вартість цих послуг вже включена до складу збору за надання аеровокзального комплексу, що стягується з пасажирів.

Керівництво аеропорту не погоджується з такими заявами. На думку заявника, аеропорт надає послуги тарифи на які належать до державного регулювання і послуги, тарифи яких держава не регулює. До них належить і парковка транспортних зсобів.

Судом встановлено, що чинним законодавством не регулюються питання встановлення вартості послуги з паркування.

Суд дійшов до висновку, що оспорювані рішення та припис порушують права заявника у сфері підприємницької діяльності, бо створює перешкоди в її здійсненні. Рішення вступило в законну силу.

Быстрая и качественная циклевка полов в Минске Продажа и изготовление металлоизделий Десятки видом пижамных комплектов для женщин Качественные грили от компании «Грилекс» Приветственные бонусы без вейджера в Казинo Икс
Лента авиановостей