Президент України наполягає, що «Боїнг» був збитий Російською ракетою

Президент України наполягає, що «Боїнг» був збитий Російською ракетою

Прес-служба Президента повідомила, що попередні результати розслідування підтвердили, що пасажирський «Боїнг», потерпілий крах в Донецькій області, був збитий російською ракетою.

На зустрічі з членами австралійської робочої групи з розслідування обставин катастрофи літака МН–17 за участю прем'єр-міністра Австралії Тоні Ебботта, Глава держави заявив, що в авіалайнер малайзійських ліній була випущена ракета з системи «Бук–М».

Відомо, що ракета була завезена з Росії на територію українського сходу разом з екіпажем для того, щоб допомагати терористичним угрупуванням вести війну з українськими військовослужбовцями і мирними жителями Донбасу.

Петро Порошенко заявив, що формування бойовиків повинні бути якомога швидше офіційно визнати терористичними організаціями.

Гостиница для кошек во время отпуска Азартные игры на деньги в сети: победить легко! Трансфер из аэропорта в Рим по очень выгодной цене Ставки на исход матчей и турниров: мгновенные выплаты на счет «Mebelukraine» – качественные шкафы-купе на заказ в каждый дом
Лента авиановостей