2014 рік став чорним роком для цивільної авіації

2014 рік став чорним роком для цивільної авіації

Почалося все зникненням з радарів "Boeing 777" Малайзійських авіаліній"з 239 пасажирами. Останній сигнал з борту MH-370, що виконував рейс Куала-Лумпур-Пекін був отриманий через сім годин після вильоту, коли літак знаходився над Індійським океаном. Незважаючи на наймасштабнішу і дорогу пошукову операцію в історії цивільної авіації, жодного уламка зниклого літака досі не знайдено.

Через тиждень після цього літак ATR-72 авіакомпанії TransAsia Airways в ході повторного заходу на посадку впав на житлові будинки. З 58 чоловік, що знаходилися на борту, загинули 48. При падінні літака на землі були поранені 5 осіб. Причиною катастрофи є несприятливі метеоумови: тайфун Матмая.

Наступним було падіння літака MD-83. Рейс Уагадугу-Алжир компанії Air Algérie виконував іспанська перевізник Swiftair. Погана видимість і несприятливі погодні умови називалися серед причин катастрофи. Але через що саме загинули 110 пасажирів і 6 членів екіпажу, так ніхто і не знає. Варто зазначити, що сталось це на наступний день після катастрофи ATR-72.

Таким чином 2014 побив рекорд останніх п'яти років за кількістю жертв авіакатастроф.

Модные жакеты сезона весна-лето 2016 года «Белое» продвижение веб-сайтов Удивите близких необычным сюрпризом с фотобудкой Сайт, дающий информацию об исполнителях строительных работ Миссия: подарок другу. Как провести операцию быстро и успешно?
Лента авиановостей