Україна передала четвертий АН-158 кубинській авіакомпанії

Україна передала четвертий АН-158 кубинській авіакомпанії

Українське держпідприємство "Антонов" (Київ) передало кубинської авіакомпанії Кубана де Aviacion четвертий новий регіональний реактивний пасажирський 99-місний літак Ан-158, побудований в Києві в рамках контракту з російською лізинговою компанією "Ільюшин Фінанс Ко" (ІФК ).

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна .

Як розповіли в прес-службі ДП, в середу літак вилітає з Києва на Кубу, його прибуття до Гавани очікується в четвер. У ході церемонії передачі літака на ДП "Антонов" кубинської авіакомпанії також було вручено додаток до сертифікату типу на Ан-158, який дозволяє можливість експлуатації літака в умовах високогір'я з базуванням на аеродромах, розташованих на висоті до 4,1 тис. м, відзначили в прес-службі. "Це дуже важливо для замовників з країн латиноамериканського регіону", - підкреслили в ДП "Антонов".

Переданий кубинській стороні Ан-158 побудований в рамках укладеного у 2011 році ДП "Антонов" і ІФК контракту. Перші три машини передані замовнику в 2013 році: у квітні, липні та серпні. Ще два Ан-158 для кубинської авіакомпанії планується зібрати в Україні до кінця року.

Ан-158 призначений для перевезення 99 пасажирів на відстань 2500 км, серійне виробництво літака налагоджено на потужностях у Києві.

Де застосовуються осередки для зберігання речей і сумок Перспективы ИКС казино Мы обеспечим вас чистой водой Аренда яхты в Сочи по самым выгодным ценам Лучший выбор любителей азартных безопасных игр
Лента авиановостей