Нова авіакомпанія Atlasjet Україна запустить внутрішні і міжнародні рейси в травні

Нова авіакомпанія Atlasjet Україна запустить внутрішні і міжнародні рейси в травні

Нова авіакомпанія Atlasjet Україна в травні має намір почати виконувати внутрішні і міжнародні рейси з київського аеропорту Бориспіль, а також зі Львова, Донецька та Одеси.

Як повідомив гендиректор і співвласник авіаперевізника Сергій Підгородецький, презентацію маршрутів і розкладу компанія проведе в першій декаді квітня, тоді ж відкриється і бронювання квитків.

"Ми починаємо польоти на двох літаках А320, узятих у лізинг. Поступово флот поповнять ще два таких же літака", - сказав глава Atlasjet Україна.

За словами Подгородецького, авіакомпанія буде використовувати термінал B в базовому аеропорту Бориспіль для виконання як внутрішніх, так і міжнародних рейсів.

"Ми будемо працювати як класичний мережевий авіаперевізник. Всі послуги, в тому числі харчування і перевезення багажу, будуть включені у вартість, а рейси будуть стикуватися. На борту будуть два класи - бізнес і економічний", - розповів топ-менеджер.

За кордон Atlasjet Україна хоче літати в міста Європи, Росії та Азії. "Не на всіх напрямках є вільні частоти, тому необхідно вести переговори з Державіаслужбою про розширення квот", - пояснив Підгородецький.

Авіакомпанія Atlasjet Україна створена в 2013 році у Львові. Приблизно половина частки суспільства належить турецькій авіакомпанії Atlasjet. Днями авіаперевізник очікує отримати сертифікат експлуатанта в Україні, який дозволить йому почати польоти.

Результаты China Airshow-2016 – Россия выходит на новый уровень Покупка американских акций на Московской бирже Доза азарта и адреналина любителям компьютерных игр: новое предложение Обзор игрового автомата Sizzling Hot Deluxe от компании Novomatic Лучшие казино с бесплатными спинами на экспертной площадке Gogambling, оборот и особенности отыгрыша бонусных прокрутов
Лента авиановостей