В Борисполі більше немає Sky Taxi

В Борисполі більше немає Sky Taxi

Генеральний директор аеропорту «Бориспіль» відповідним наказом припинив діяльність державної служби таксі Sky Taxi. Про це йдеться в повідомленні прес-служби аеропорту.

«У цей день (29 квітня - ред.) На лінію автомобілі не вийдуть, - повідомили в прес-службі. - З-під терміналів аеропорту «Бориспіль» пасажирів возитимуть приватні таксі. Цей наказ видано всупереч рішенню міністра інфраструктури Максима Бурбака, який нещодавно стверджував, що питання Sky Taxi про передачу його приватній структурі не вирішене. Але керівництво аеропорту, незважаючи на це, робить рішучі кроки для зупинки існування держтаксі ».

У Міністерстві інфраструктури, коментуючи це питання, кажуть, що не знали про наказ керівництва аеропорту про зупинку таксі і скорочення його персоналу, адже наказ був виданий ще попереднім керівництвом. Зокрема, про переформатування Sky Taxi раніше заявляв екс-керівник «Борисполя» Олексій Кочанов, оскільки аеропорт терпить від неї збитки, які обчислюються в мільйоні гривень.

Нагадаємо, 31 березня Міністерство інфраструктури України призначило генеральним директором міжнародного аеропорту «Бориспіль» Сергія Гомболевська.

Оффшорная компания в Шотландии: как зарегистрировать или купить фирму Доставка цветов Мощный аккумулятор Panasonic cga-d54s – делаем правильный выбор вместе Чем особенны игровые автоматы Новоматик Профессиональное лечение геморроя
Лента авиановостей