Державіаслужба України скасувала розпорядження про закриття Донецького аеропорту

Державіаслужба України скасувала розпорядження про закриття Донецького аеропорту

Державна авіаційна служба України скасувала розпорядження, згідно з яким 6 травня зупинено виконання рейсів в / з Донецького аеропорту, повідомив агентству " Інтерфакс-Україна "джерело в галузі.

Крім того, як повідомили агентству в прес-службі авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України" (МАУ, Київ) внаслідок скасування вказаного розпорядження, її рейси в / з Донецька будуть відновлені в розкладі.

Як повідомлялося, міжнародний аеропорт "Донецьк" за розпорядженням Державіаслужби 6 травня тимчасово призупинив прийом і випуск повітряних суден з аеропорту. Cкасування рейсів діяла тільки на 6 травня. Пізніше стало відомо, що МАУ виконала рейс за маршрутом Донецьк-Київ, об'єднавши на ньому два рейси, запланованих на 7:05 і 11:45 вівторка. Літак вилетів з Донецька до 12:28. Крім того, в 14:04 вилетів літак компанії "ЮТейр-Україна" за маршрутом Київ-Донецьк, який був запланований до вильоту на 7:00. Інші рейси в / з Донецького аеропорту поки значаться під статусом скасування.

Крім цього, як повідомили агентству в авіакомпанії "Візз Ейр Україна", пасажири її невиконаних 6 травня рейсів Донецьк-Кутаїсі та Кутаїсі-Донецьк мають можливість отримати повне повернення коштів або перебронювати виліт на наступний доступний рейс (додаткова плата не стягується).

Лучшее такси в Харькове: подача авто за 3 минуты Качественные модульные дома из блок контейнеров в Москве Видео слот в кармане, реальность или миф? Эвакуатор для быстрого реагирования Мюнхен – приветливая баварская столица
Лента авиановостей