МАУ пропонує авіаквитки за пів ціни

Авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України» вводить спеціальні смарт-тарифи на транзитних рейсах з Дніпропетровська, Харкова, Львова та Одеси, надаючи пасажирам з регіонів України можливість придбати квитки за півціни і зробити свої подорожі за кордон ще вигіднішими.

Пропозиція діє на постійній основі при покупці квитка на території України.
 
Плануючи подорож заздалегідь і прибрати квитки на власні рейси МАУ на сайті авіакомпанії, а також у власних і партнерських офісах МАУ не менше ніж за 150 днів до вильоту, пасажир отримує знижку на переліт в розмірі 50% від тарифу.
 
Смарт-тарифи застосовуються при купівлі квитків на рейси з регіонів України через Київ до Амстердама, Афіни, Барселону, Берлін, Брюссель, Варшаву, Відень, Вільнюс, Дубай, Женеву, Калінінград, Кишинів, Ларнаки, Лондон, Мадрид, Мілан, Москву, Мюнхен , Париж, Прагу, Рим, Санкт-Петербург, Стокгольм, Тбілісі, Тель-Авів, Франкфурт, Гельсінкі і Цюріх - всього 28 напрямків.
 
«Ми в МАУ прагнемо зробити подорожі авіатранспортом максимально доступними для пасажирів, - зазначив Андрій Павленко, директор МАУ з продажу в Україні. - Тому постійно проводимо різноманітні акції та розпродажі квитків. Нововведенням цього року є введення смарт-тарифів, що дозволяють придбати квиток удвічі дешевше за умови раннього бронювання. На початковому етапі смарт-тарифи діяли тільки по вильоту з Києва. Тепер же «розумним» пропозицією від МАУ можуть скористатися і наші клієнти з регіонів України, які, сподіваємося, в повній мірі оцінять переваги смарт-тарифів і зроблять свої подорожі з МАУ в 2015 році на 50% вигідніше ».

Виртуальный мир игр: присоединяйся и побеждай! Невероятные азартные вояжи в интерактивном казино 777 Original Вулкан Старс играть на биткоины уже тоже можно Открытие фотостудии: главные аспекты успешного бизнеса Подготовка к зиме: приобретение тёплых вещей к холодному сезону
Лента авиановостей