В Білорусії розбився літак

В Білорусії розбився літак

Військовий літак Міг-29 зазнав аварії в Брестській області, повідомили агентству "Інтерфакс-Захід" в міністерстві оборони Білорусі.

"Сьогодні в 13:30 при проведенні планових польотів в результаті нештатної ситуації сталася аварія літака Міг-29 61-ї винищувальної авіаційної бази ВПС і військ ППО. Льотчик катапультувався", - проінформували в Міноборони.

Там відзначили, що в результаті падіння літака постраждалих і руйнувань немає. Пілот, виявлений силами пошуково-рятувальної команди, не постраждав.

"Призначено комісія військового відомства для з'ясування причин того, що сталося", - додали в міністерстві.

В свою чергу в Слідчому комітеті Білорусі повідомили, що слідча група ГСУ вибула на місце аварії літака в Брестській області.

"Для координації роботи на місце події вибув також перший заступник голови комітету Олексій Волков. Робота по події здійснюється в тісній взаємодії з міністерством оборони", - відзначили в комітеті.

Избавляемся от перхоти Лучший отдых может быть только в Египте Медицинская техника: функциональные кровати Какой рекламный ролик заказать для компании: торговый или имиджевый? Как носить рубашку: идеи
Лента авиановостей