Новий китайський пасажирський літак може почати літати вже до кінця року

Новий китайський пасажирський літак може почати літати вже до кінця року

Тестові польоти китайського регіонального літака ARJ21-700 наближаються до кінця. Державне управління цивільної авіації Китаю / ГУЦАК / до кінця цього року, можливо, видасть сертифікат льотної придатності, повідомляє агентство «Сіньхуа».
 
Заслужений льотчик-випробувач Чжао Пен в інтерв'ю агентству висловив упевненість, що випробувальні польоти, які лайнер ARJ21-700 продовжує вже шість років, гарантують її надійну експлуатацію в майбутньому.
 
ARJ21-700 - перший в Китаї близькомагістральний турбореактивний пасажирський літак, розроблений строго за міжнародними стандартами. 28 листопада 2008 ГУЦАК і Федеральне управління цивільної авіації США дозволили провести його тестові польоти.
 
Згідно з даними, в рамках сертифікаційних випробувань ARJ21-700 здійснив понад 2700 безаварійних польотів, загальний час яких перевищила п'ять тисяч годин.
 
Як повідомляється, на 10-му Китайському міжнародному авіакосмічному салоні Airshow China 2014, який відкрився у вівторок в місті Чжухай / пров Гуандун, Південний Китай /, запланований показовий політ лайнера ARJ21-700.

Электрик на дом в Санкт-Петербурге: быстро и недорого Оффшорная компания в Шотландии: как зарегистрировать или купить фирму Азартные игры: зарабатывай, не выходя из дома! Самые качественные и безопасные приборы из Европы Этапы строительства дома
Лента авиановостей