Російська авіація продовжить лякати Європу і США

Російська авіація продовжить лякати Європу і США

Літаки дальньої авіації і в майбутньому будуть виконувати польоти вздовж кордонів Росії і в акваторії Північного Льодовитого океану, а також забезпечувати військову присутність в західній частині Атлантичного і в східній частині Тихого океанів, заявив в середу міністр оборони РФ Сергій Шойгу.

"Планами навчально-бойової підготовки частин далекої авіації передбачені польоти літаків уздовж кордонів Російської Федерації і над акваторією Північного Льодовитого океану", - сказав він на засіданні військової колегії відомства.

"У сформованій обстановці ми змушені забезпечувати військову присутність в західній частині Атлантичного і в східній частині Тихого океанів в акваторії Карибського басейну і Мексиканської затоки", - підкреслив міністр оборони. Крім того, він зазначив, що в частинах дальньої авіації істотно збільшилися тимчасові параметри бойового чергування і польотів авіації протягом року.

За словами Шойгу, виконання перерахованих заходів "вимагає забезпечення заданого рівня справності авіатехніки стратегічної авіації". "Мною затверджено план заходів щодо підвищення справності авіатехніки дальньої авіації, якої передбачає її ремонт і сервісне обслуговування на підприємствах промисловості. Він повідомив, що на засіданні колегії головнокомандувач ВПС Росії доповість про стан авіатехніки дальньої авіації, наявні проблеми та шляхи їх вирішення.

Выбираем пешую экскурсию в современном Киеве Качественные детали для авто и услуги СТО Как изготовить и установить металлическую ограду своими силами Дайте своим металлопластиковым окнам вторую жизнь Новости из мира виртуальных игр
Лента авиановостей