Нові подробиці авіакатастрофи на Донеччині

Нові подробиці авіакатастрофи на Донеччині

Група голландських судмедекспертів в середу витягла нові останки загиблих під час катастрофи малайзійського Boeing на сході України, до відправки в Нідерланди уламків лайнера експерти поки не приступили.

"Невелика група (експертів) витягла останки тіл (загиблих) з місця краху лайнера після того, як кілька уламків були підняті за допомогою крана", - цитує агентство Франс Прес заяву міністерства оборони Нідерландів.

Відзначається, що останки загиблих будуть направлені до Харкова для проведення експертизи, після чого будуть вислані в Нідерланди.

За даними голландського міноборони, робота по відправці частин літака, що розбився поки не почалася. "Для продовження роботи нам потрібна більш важка (будівельна) техніка і більше експертів. На даний момент це неможливо", - цитує агентство главу пошукової місії Нідерландів Пітера-Яапа Аальберсберга.

У вівторок фахівці з Голландії також знайшли нові останки жертв аварії пасажирського Boeing. Як заявив Аальберсберг, останки були знайдені в тому місці, де після падіння авіалайнера почалася пожежа.

Большой ассортимент винилового пола Balterio Classic Plank Только самые проверенные и качественные слоты Груз 200 — перевозка самолетом Подобрать займ на выгодных условиях Минута времени - сутки отдыха!
Лента авиановостей