«АНТОНОВ» відвідає китайське авіашоу

«АНТОНОВ» відвідає китайське авіашоу

Державне підприємство «АНТОНОВ» традиційно візьме активну участь у виставці Air Show China - 2014, яка пройде в м Чжухай (провінція Гуандун, Китай) в період з 11 по 16 листопада. Це найбільш масштабний авіасалон в Південно-Східній Азії, місце зустрічі з представниками підприємств авіаційної промисловості і експлуатантами авіаційної техніки регіону.

В програмі роботи делегації «Антонов» - багатосторонні переговори, консультації з китайськими партнерами. Маючи багатий досвід взаємовигідного співробітництва, «Антонов» пропонує розвинути його в напрямку спільної розробки і виробництва авіаційної техніки, в тому числі за програмами сімейства регіональних реактивних літаків Ан-148 і Ан-158 і нового транспортного літака Ан-178.

До уваги замовників з Китаю та інших країн ПСА «АНТОНОВ» пропонує також послуги флоту важких транспортних літаків Ан-124-100 «Руслан» та найбільшого в світі вантажного літака Ан-225 «Мрія», які добре відомі в регіоні. Так, наприкінці вересня «Руслан» доставив з Нанта (Франція) в Пекін (Китай) механізованого дракона для участі в китайському параді в знак 50-річної річниці дипломатичних відносин між Францією та Китаєм. Для транспортування цієї унікальної моделі висотою 12 метрів і вагою 46 тонн фахівці з відділу вантажного планування «Авіаліній Антонова» в тісній взаємодії з французькими інженерами розробили спеціальну технологію вантаження і перевезення.

Почему новый Siri все еще сводит с ума во многих отношениях Глобализация и эволюция игровых автоматов Горный тур по Турции Большие возможности на Бетсити Централизованная защита помещений - как сэкономить на покупке?
Лента авиановостей