Новий авіалайнер від Airbus отримав сертифікацію в США

Новий авіалайнер від Airbus отримав сертифікацію в США

Федеральне управління цивільної авіації США (FAA) видало сертифікат типу літаку Airbus A350-900. Урочиста церемонія пройшла у Вашингтоні за участю представників корпорації Airbus і авіаційних властей США. Про це повідомляє прес-служба Airbus.
 
Сертифікований літак оснащений двигунами Rolls-Royce Trent XWB. Раніше, 30 вересня, відповідний сертифікат був виданий A350-900 Європейськими авіаційними властями (EASA).
 
"Сертифікація А350 XWB європейськими та американськими авіаційними властями є результатом успішно виконаної програми випробувальних польотів, яка стала однією з найбільш інтенсивних у історії випробувань пасажирських літаків нового типу. У ході цієї програми перевірялася робота всіх систем літака і надійність конструкції планера, в тому числі, і в закритичних режимах польоту. в цілому п'ять випробувальних літаків налітали більше 2600 годин. Виконані польоти продемонстрували, що літак повністю відповідаємо всім вимогам авіаційної безпеки", - розповіли в Airbus.
 
A350 XWB - нове покоління широкофюзеляжних далекомагістральних літаків Airbus середньої розмірності. Літаки сімейства А350 XWB задають нові стандарти пасажирського комфорту, операційної ефективності і паливної економічності. Станом на кінець жовтня Airbus отримав 750 замовлень на A350 XWB від 39 замовників. Поставка А350 XWB перший замовнику Qatar Airways запланована на цей рік, нагадали в компанії.

Роль книг в жизни ребенка Беспилотник превратили в летающий прожектор Вулкан Старс играть на биткоины уже тоже можно Качественная продукция от современной корпорации Украины Выгодное предложение от авиалиний
Лента авиановостей