Українка загинула в авіакатастрофі в Росії

Українка загинула в авіакатастрофі в Росії

В авіакатастрофі в московському аеропорту «Внуково», яка сталася в ніч на 21 жовтня, загинула колишня мешканка Тернополя 39-річна Руслана Салук, яка більше десяти років жила у Франції.

Про це пише «Нова тернопільська газета» на своїй сторінці в Facebook.

Народжена в Україні Салук носила прізвище чоловіка-француза Вервелле, мала французьке громадянство і працювала стюардесою в тамтешньої компанії «XL Airways».

В чартерному рейсі, який зазнав аварії у «Внуково», Руслана супроводжувала главу французького нафтового концерну «Total» Крістофа де Маржері. Троє членів екіпажу літака Falcon-50 (стюардеса і два пілоти) і пасажир загинули.

Мати загиблої стюардеси Марія Салук згадує, що Руслана сама вибрала цей маршрут.

«У дочки не було страху перед польотами, повторювала, що на землі в сотні разів більше аварій, ніж в небі. Найстрашніше, що пережила: три роки тому летіла через океан, був сильний шторм, пасажири хвилювалися, вона всіх заспокоювала, за це отримала подяку », - розповіла вона.

Розповідають, що Руслана часто літала в США (Нью-Йорк), на Карибські острови, в Таїланд, Індію, а в чартерні рейси в Росію почала літати недавно, французької авіакомпанії було зручно відправляти її, оскільки вона знала російську мову і без перекладачів узгоджувала організаційні питання.

Українка загинула в авіакатастрофі в Росії

Після одруження чоловік пропонував Руслані не працювати, а займатися домашніми справами. Деякий час українка працювала в аптеці, а далі в пошуках більш цікавої професії пішла вчитися на стюардесу. За короткий час досконало освоїла французьку та англійську мови, крім того, знала польську і португальська, не забула українську та російську.

Нагадаємо, бізнесджет Falcon 50, на якому президент французького нафтового концерну «Total» Крістоф де Маржері, повертався в Париж, розбився на злітній смузі аеропорту «Внуково», зіткнувшись зі снеігоочистником.

10 правил покупки авиабилетов через интернет Прекрасный образец кино от Болливуда Грузовые международные авто- и морские перевозки по выгодным ценам 4 категорії виробів з трикотажу, якi ви можете вигідно купити на сайті «Valeotrikotage» Плетені меблі для дому та дачі: переваги ротангу
Лента авиановостей