Боно турбує доля корів, на яких міг впасти його багаж

Боно турбує доля корів, на яких міг впасти його багаж

Лідер групи U2 Боно (Пол Девід Х'юстон) побоюється за долю німецьких корів, на яких з висоти не менше 4,5 тисяч метрів міг впасти його багаж, який випав з літака.

«Ми були стурбовані: де двері? Де ті сумки? », - Сказав співак.

«Ви знаєте, в якому-небудь з німецьких сіл, можливо, тепер є кілька корів або овець, у яких болить голова. Ми віримо в те, що ніхто не постраждав, а то ми б вже дізналися про це », - наводить слова Боно телеканал NBC. Він сказав їх на червоній доріжці премії Bambi International Music (BIM), на яку він і вилетів на літаку в середу.

Співак летів з Дубліна до Берліна для отримання премії BIM. Під час польоту на висоті близько 2,5 тисячі метрів пролунав сильний тріск і від хвостовій частині літака Learjet 60 D-CGEO від.

Німецька поліція заявила, що пілоти літака дізналися тільки після посадки про те, що двері лайнера відірвалася на висоті 4,5 - 6 кілометрів. «Полегшення принесло те, що літак сконструйований таким чином, що не відбулося його розгерметизації», - зазначив Боно. Разом з дверима в небо полетіли і дві валізи співака.

Самые выгодные цены на филлеры Огромный выбор работы на любые вкусы и предпочтения Выбор штор для интерьера в классическом стиле «Зеркала» официальных виртуальных заведений Игровые автоматы на деньги в онлайн-клубе
Лента авиановостей