Росія підготувала авіацію до війни

Росія підготувала авіацію до війни

Російське командування Збройних сил перевело у бойову готовність окремі військові частини військово-транспортної авіації на Рязанщині та у Підмосков`ї.

Про це повідомив речник Інформцентру РНБО Андрій Лисенко.

За його словами, це дозволяє перекидати додаткові підрозділи до українського кордону.

«Водночас командування ЗС РФ перевело окремі частини військово-транспортної авіації в Підмосков'ї та Рязанській області до бойової готовості. Це передбачає можливість оперативної доставки літаками Іл-76 додаткових підрозділів і військової техніки до кордону з Україною», - розповів спікер РНБО.

Раніше повідомлялось, що РФ продовжує нарощувати чисельність військ біля українського кордону, зокрема за минулу добу з Ростовської області перекинуто 60 одиниць військової техніки.

Також триває повітряна розвідка на кордоні та в контрольованих районах вздовж лінії бойових зіткнень.

Нагадаємо, в районі Дебальцевського плацдарму (н. п. Чернухино) відзначається зростання активності російсько-терористичних військ з переходом від тактики обстрілів до атак позицій українських військ. У складі атакуючих груп в основному російські «козаки».

Деньги из Польши и Германии в Украину Онлайн казино НетГейм - мир, где получают бонусы Все о кредитах онлайн в Украине Тюнинг под ключ: как изменить внешний вид автомобиля с помощью стильных автозапчастей Уникальный список игровых машин только на сайте Космолот
Лента авиановостей