NetJets China розпочав роботу

NetJets China розпочав роботу

24 жовтня китайський філіал глобального оператора NetJets Business Aviation Ltd (NBAL) здійснив перший рейс в інтересах клієнта на одному з його двох зареєстрованих в Китаї Hawker 800XP. Рейс складався з п'яти відрізків з посадками в Шанхаї, Ухані, Пекіні, Гуанчжоу і назад в Шанхай.

«Чудово бачити, що кілька років напруженої роботи завершується успішним рейсом», - говорить заступник голови NBAL Ерік Вонг. «Політ дав можливість клієнту побувати в декількох місцях, які неможливо було своєчасно відвідати, використовуючи регулярні авіакомпанії». Замовник побажав залишитися невідомим.

NBAL - спільне підприємство NetJets, Hony Jinsi Investment Management (Beijing) і Fung Investments зі штаб-квартирою в аеропорту Zhuhai Jinwan.

NBAL також оголосила, що в Китаї співпрацює з компанією MedAire для забезпечення послуг медичної допомоги в польоті. MedAire надає NBAL персонал з навичками першої медичної допомоги, а NBAL літаки, обладнані системою MedLink для зв'язку з медичної консультативної службою MedAire.

«Наша головна мета полягає в тому, щоб забезпечити безпечні польоти в приватній авіації, і щоб наші клієнти по всьому світу почувалися впевнено, знаючи, що MedAire знаходиться в режимі очікування на випадок невідкладної медичної допомоги на всіх рейсах NetJets по всьому світу, включаючи Китай », - коментує Вонг.

Стол-планшет, или как создать ресторан будущего Быстрое и качественное выполнение заказов любой сложности Профессиональная переподготовка по курсу «Эксплуатация» Станки ЧПУ для вашего бизнеса Трансфертное ценообразование: в чем сущность процесса?
Лента авиановостей