Експерти продовжать шукати зниклий Boeing 777 Malaysia Airlines

Експерти продовжать шукати зниклий Boeing 777 Malaysia Airlines

Нідерландське дослідницьке судно Fugro Equator знову приступило до пошуку уламків зниклого 8 березня лайнера авіакомпанії Malaysia Airlines на півдні Індійського океану, повідомляє видання Global Times.

Воно приєднається до двох інших судам, GO Phoenix і Fugro Discovery, перед якими поставлено завдання дослідити зону площею в 160 тисяч квадратних кілометрів.

За даними видання, судно мало вийти в океан ще 31 жовтня, однак через затримку в постачанні обладнання змушене було простоювати в порту австралійського міста Фримантл.

Пошуки авіалайнера Boeing 777 Malaysia Airlines в Індійському океані поновилися 6 жовтня в значній віддаленості від західного узбережжя Австралії. У період з 6 по 15 жовтня була досліджена акваторія площею близько 127 тисяч квадратних кілометрів.

Авіалайнер Boeing 777, що здійснював рейс з Куала-Лумпура в Пекін з 227 пасажирами і 12 членами екіпажу на борту зник з екранів радарів в ніч на 8 березня.

Пін Ап казино — новий формат розваг на будь-який смак Сотни советов для современных женщин Прививки для детей в клинике «Френдлик» по Национальному календарю Лучшее такси в Харькове: подача авто за 3 минуты Как подобрать и забронировать отель в Буковеле для жилья и отдыха
Лента авиановостей