Airbus побудує 5 нових транспортних літаків "Білуга"

Airbus побудує 5 нових транспортних літаків

У зв'язку з нарощуванням темпів випуску своїх літаків, а також запуском в серійне виробництво А350 XWB, Airbus прийняв рішення про проектування та виробництві п'яти нових транспортних літаків "Білуга" (Beluga). Про це повідомляє прес-служба Airbus.
 
"Нові "Білуги" будуть створені на основі літака А330, при цьому планується зберегти більшу частину систем і компонентів. Проте, заново будуть спроектовані хвостова секція і оперення, система завантаження / розвантаження, кабіна пілотів. Перша з п'яти нових "Білуг" приступить до виконання польотів вже в середині 2019 року. Нові літаки будуть експлуатуватися одночасно з нинішнім парком, який планується вивести до 2015 року", - пояснили в компанії.
 
"Білуги" грають важливу роль в процесі виробництва літаків Airbus. Ці лайнери, створені на основі моделі А300, експлуатується у флоті Airbus з січня 1996 року і перевозять секції літаків, виготовлені на заводах компанії в Європі. В цілому "Білуги" виконують понад 60 рейсів на тиждень, проте у зв'язку з нарощуванням виробничих темпів Airbus планує збільшити провізні ємності свого парку в два рази до 2017 року, також відзначили в Airbus.

Что мы знаем про Counter-Strike? Профессиональная разработка сайта для транспортной компании Сувениры и аксессуары с авиационной тематикой Псориаз: лечение и профилактика болезни Качественная сантехника от ведущих торговых марок
Лента авиановостей