В Росії перед аеропортом знайшли велику суму грошей

В Росії перед аеропортом знайшли велику суму грошей

Кілька тисяч доларів, втрачених одним з пасажирів в аеропорту Красноярська, можуть перейти у власність водія таксі, який знайшов їх у серпні 2014 року. Про це ТАСС повідомили у вівторок в прес-службі лінійного відділу поліції в аеропорту Емельяново.

Як пояснила прес-секретар Сибірського лінійного управління МВС Росії Ірина Бєлова, водій таксі Микола Балан рано вранці 18 серпня привіз в аеропорт пасажирів і допоміг їм донести речі до терміналу. На привокзальній площі він побачив розсипані 100-доларові банкноти.

«Спочатку він прийняв їх за купюри" банку приколів", але все ж зібрав і поклав в бардачок, - розповіла Бєлова. - І тільки ввечері після зміни, уважно роздивившись грошові знаки, водій зрозумів, що вони справжні ».

Після Микола Балан все ж вирішив передати знахідку правоохоронцям. Поліцейські шукають власника великої суми.

«За минулі три місяці до чергової частини надійшло кілька дзвінків від громадян, які називали себе власниками знайдених доларів. Однак при проведенні перевірок жоден з них не зміг представити переконливих доказів своєї причетності до знахідки », - пояснила Бєлова.

Вона нагадала, що відповідно до статті 228 Цивільного кодексу РФ, якщо протягом 6 місяців з моменту заяви про знахідку в поліцію її власник не буде встановлений, що знайшов цінності придбає право власності на них.

У власника інвалюти залишилося три місяці, щоб заявити в поліцію про свою пропажу.

Выбираем правильные игры в интернете Анализ возможностей разных игровых клубов Сумки для планшета и ноутбука с логотипом вашей компании Ремонт турбин легковых и грузовых авто Страхование работодателей
Лента авиановостей