Рослідування авіакатастрофи в аеропорту Внуково продовжать

Рослідування авіакатастрофи в аеропорту Внуково продовжать

Прокуратура Парижа відкрила нове розслідування загибелі голови нафтової компанії Total Крістофа де Маржері в московському аеропорту, яке ведуть судові слідчі.

Справу за статтею «ненавмисне вбивство» було порушено у Франції відразу після інциденту в аеропорту «Внуково», який стався в ніч на 21 жовтня. Однак тоді розслідування обставин справи було доручено слідчому відділу транспортної жандармерії.

Як повідомляє агентство Франс Прес, паризька прокуратура в понеділок відкрила нове розслідування, яке вестимуть два судових слідчі, що володіють більш широкими повноваженнями, ніж їх колеги з жандармерії. Зокрема, судові слідчі мають право викликати свідків і, за підсумком розслідування, передати в суд справу, порушену за статтею «ненавмисне вбивство з явним порушенням вимог безпеки».

Глава Total Крістоф де Маржері загинув під час авіакатастрофи в московському аеропорту «Внуково» в ніч на 21 жовтня. Його літак врізався в снігоприбиральну машину. Разом з де Маржері загинули ще три члени екіпажу, всі вони були французами.

Медицинское и психологическое лечение алкоголизма Туристическая обувь Международные перелёты бизнес авиацией Любовный гороскоп для каждого знака Зодиака Портал для любителей активного отдыха и занятий спортом
Лента авиановостей