В Росії в літаку померла людина

В Росії в літаку померла людина

Про це в п'ятницю, 21 листопада, повідомив представник прес-служби управління на транспорті МВС Росії по ЦФО.

За його словами, літак вилетів зі столичного аеропорту Шереметьєво в Нижньовартовськ. В дорозі однієї з пасажирок 1952 народження стало погано. Командир прийняв рішення повернути літак в аеропорт. Борт приземлився в 00:42 мск.

Коли медики прибули на місце, жінка перебувала в стані клінічної смерті. Вона померла вже в реанімобілі.

Попередня причина смерті - гостра серцева недостатність. Представник прес-служби не уточнив, чи померла жінка на території аеропорту.

Широкий громадський резонанс викликала загибель 24-річного жителя Челябінська Артема Чечікова, що летів з Барселони. Разом з дружиною Оленою він повертався 18 серпня додому з весільної подорожі. Під час польоту у Чечікова стався серцевий напад. Літак авіакомпанії Air Europa, що слідував рейсом 831 за маршрутом Барселона - Челябінськ, здійснив вимушену посадку в Шереметьєво, однак пасажир помер до приїзду швидкої допомоги.

Сім'я звинувачує в події медиків і аеропорт. За фактом загибелі пасажира Слідчий комітет Росії порушив кримінальну справу. Аеропорт відкидає провину своїх співробітників і апелює до розшифровки переговорів пілота і диспетчера. Представники аеропорту стверджують, що пілот літака не повідомив про важкий стан хворого і необхідності реанімації.

Потолки для вашего прекрасного интерьера Как записаться электронно на прием к врачу Виртуальные аппараты: как заработать свой первый миллион? Где можно купить качественный фреон в Казахстане Як отримати медичну освіту за кордоном?
Лента авиановостей