Росія ще не скоро полетить на місяць

Росія ще не скоро полетить на місяць

У Росії немає можливостей для освоєння людиною Місяця. Про це в інтерв'ю «Російській газеті» сказав віце-президент Об'єднаної ракетно-космічної корпорації (ОРКК) Віталій Лопота.

«Місяць, наприклад, нам поки недоступний. Щоб досягти поверхні Місяця екіпажем в три людини, потрібна ракета вантажопідйомністю не менше 130-150 тонн на нижню орбіту. На жаль, таких носіїв сьогодні немає. А ті носії, які є, не дозволяють цього зробити», - сказав Лопота.

За словами віце-президента ОРКК, «ми сьогодні створюємо ракети вантажопідйомністю 20 тонн на нижній орбіті, в недалекому майбутньому дійдемо до 25 тонн (ракета «Ангара», -. Прим. ред), але, щоб підлетіти до Місяця, потрібна маса на навколоземній орбіті 75 тонн ». Для того, щоб космонавти змогли повернутися на Землю, цю вантажопідйомність необхідно збільшити вдвічі.

Достойным украшением дня рождения станут воздушные шары в Киеве Горячие экскурсии в Египет из Одессы Посещение кабинета гинеколога, о чем стоит помнить Исследуйте Волнующий Мир Игр в Mostbet Приумножить капитал приглашает интернет казино 777 Original
Лента авиановостей