ВМС Перу отримали патрульні літаки Fokker 50

ВМС Перу отримали патрульні літаки Fokker 50

Міністерство оборони Нідерландів передало ВМС Перу два патрульні літаки Fokker 50, повідомляє Джейн. Літаки були поставлені військовим в рамках підписаного в 2013 році контракту, вартість якого не уточнюється. Найближчим часом в Перу розпочнуться роботи з дообладнання Fokker 50 різними системами розвідки і спостереження.

Перу викупили у Нідерландів потримані літаки в транспортному оснащенні. Військовим бюджетом країни на 2014 рік передбачено дооснащення літаків системами спостереження на загальну суму в 61,2 мільйона нових солей (21 мільйон доларів). Після дообладнання Fokker 50 будуть використовуватися нарівні з патрульними літаками Фоккер 60MPA. Періодично вони будуть застосовуватися і як транспортників.

Поставка патрульних літаків Fokker 60MPA Перу відбулася в грудні 2010 року. Ці літаки також були передані військовим міністерством оборони Нідерландів. Угоду, за якою поставлялися літаки, включало також два Fokker 60 у транспортній версії. На озброєнні ВМС Перу вони отримали позначення F60-UTA-N.

Подготовка к зиме: приобретение тёплых вещей к холодному сезону Играть в игровые автоматы бесплатно «Армянские Авиалинии» - домашняя воздушная гавань Игровой портал «Лава»: мир азарта ждет тебя! Мотоциклетна екіпіровка та повсякденний одяг від офіційного дилера Harley-Davidson
Лента авиановостей