Україна не погодилася на вмовляння Росії про зняття авіасанкцій

Авіасполучення між Україною і Росією припиниться з 25 жовтня, незважаючи на переговори сторін у Берліні. Про це повідомив міністр інфраструктури України Андрій Пивоварський.

Україна не погодилася на вмовляння Росії про зняття авіасанкцій

"На численні прохання російської сторони сьогодні у Брюсселі в офісі Єврокомісії відбулися технічні консультації між Державіаслужбою України та Росавіаслужбою Росії. ... Незважаючи на ці консультації, з 25 жовтня набирають чинності санкції, які були введені стосовно російських авіакомпаній, які порушували законодавство України та проти яких ввела санкції Державіаслужба", - сказав міністр.

Нагадаємо, відповідно до рішення РНБО уряд України 25 вересня прийняв рішення про заборону польотів російських авіакомпаній, в першу чергу компаній «Аерофлот» і «Трансаеро» до України. Україна офіційно повідомила російські авіакомпанії про санкції.

Вы не поверите: съемки НЛО с борта косм.аппаратов NASA

Бонусные программы лучших игровых слотов Центробанк начал работу по созданию национальной цифровой валюты Двухъярусные кровати Bibu: преимущества приобретения Скрытый потенциал главного героя книги Азартные игры в виртуальном мире: все преимущества
Лента авиановостей