«Антонов» домовився про постачання 30 новітніх літаків для ВПС Саудівської Аравії

Авіабудівна компанія «Антонов» та Taqnia Aeronautics погодили попередні умови постачання 30 літаків Ан-178 для потреб Військово-повітряних сил Саудівської Аравії. Про це повідомили у прес-службі української компанії.

«Антонов» домовився про постачання 30 новітніх літаків для ВПС Саудівської Аравії

«Підписання даного меморандуму є наступним значним кроком у розвитку нашої співпраці. Ми вже підписали відповідні документи щодо взаємодії за проектом нового транспортного літака Ан-132 та спільного просування спеціальних варіантів літака Ан-148. Вибір на користь Ан-178 ми зробили беручи до уваги хороші характеристики цього літака. Його значними перевагами в порівнянні з іншими літаками цього класу є ціна та низькі експлуатаційні витрати. Ми також будемо реалізовувати спільну маркетингову політику з просування Ан-178 на ринки інших країн близькосхідного регіону, а потім плануємо спільне виробництво цих машин», – заявив президент Taqnia Aeronautics Алі-Мохаммед Аль-Гхамді.

Вы не поверите: съемки НЛО с борта косм.аппаратов NASA

Замена чековой ленты на оборудовании Виртуальные развлечения: посети волшебный мир в любое время Экскурсии в Стамбуле от компании «Спутник» США угрожают санкциями иностранцам-обидчикам ЛГБТ Актуальные новости Украины, России и Беларуси
Лента авиановостей