Заява президента авіакомпанії «UM Air»

Останнім часом окремі ЗМІ, підзвітні деяким олігархам України, поширюють стосовно мене неправдиву інформацію, намагаючись очорнити мою честь, гідність та професійну репутацію, як керівника авіаційної компанії .

Я прекрасно розумію, що це викликано моєю принциповою позицією щодо дискримінації та створення умов монополізації в державних аеропортах України тільки в інтересах однієї приватної авіакомпанії, що, зокрема, було озвучено на прес-конференції Асоціації підприємств авіаційної галузі України 23.06.2016 року http://biz.censor.net.ua/news/6665/34borispol34_mojet_poteryat_10_millionov_izza_preferentsiyi_dlya_mau_kolomoyiskogo_um_air

Ще однією причиною цієї безпідставної «агресивної дискредитації» є перші паростки конкуренції на ринку авіаперевезень, поступове зростання обсягів перевезень авіакомпаній, які входять до складу Асоціації підприємств авіаційної галузі України. Вони вже контролюють близько 25 % польотів українського ринку і , як наслідок, створюють реальний ціновий ринок пропозицій. Що вигідно, в першу чергу, українським пасажирам.

Також не подобається авіакомпанії-монополісту , яка має того ж власника, що й один із загальноукраїнських ТБ-каналів, процес демонополізації ринку, який відбувається всупереч її спротиву.

Зокрема, були внесені суттєві зміни до наказу Державіаслужби України від 24.10.2014 року № 686, які надали право виконувати польоти практично всім українським компаніям, і до цього я особисто приклав багато зусиль.

Хочу також заявити, що всі ці «випади» не залишаться без уваги. Свою честь та професійну гідність я буду відстоювати у суді, про що вже готується відповідна позовна заява.

Я й надалі боротимуся за рівні умови та прозорість прийняття рішень для всіх учасників українського авіаринку, за спільний авіаційний простір з ЄС та за європейські цінності в бізнесі.

І я впевнений, що тільки у цьому є перспектива для цивільної авіації України , якій я віддав більше 20 років свого життя.

З глибокою повагою до всіх авіаторів і авіапасажирів,
Президент авіакомпанії «UMAir» Р.Мерхеж

Прокат авто в столице и городах Украины Качественные подписчики на Ютуб Подарки на свадебные годовщины Портал, который поможет решить проблемы с пайкой полипропиленовых труб Соединения отходов
Лента авиановостей