Буде оголошено новий конкурс на посаду керівника Міжнародного аеропорту Бориспіль

Кабінет міністрів України в ході засідання 6 липня 2016 року не погодив призначення Юрія Солончука на посаду керівника ДП «Міжнародний аеропорт «Бориспіль». Незабаром буде оголошено новий конкурс на посаду директора аеропорту.

Міністр інфраструктури України Володимир Омелян наголосив, що докладе всіх зусиль, аби конкурс було проведено якнайшвидше.

Новые прямые рейсы! Выгодно и удобно!

Проти кандидатури Юрія Солончука, який наразі обіймає посаду голови державного авіаційного підприємства «Україна», виступили незалежні члени номінаційного комітету Кабінету міністрів, яким він був відібраний для призначення в аеропорт «Бориспіль» ще у листопаді 2015 року, проте й досі не був призначений на цю посаду.

Наразі обов’язки керівника ДП «Міжнародний аеропорт «Бориспіль» виконує призначений 19 вересня 2014 року Євген Дихне.

Нагадаємо, що ще в квітні поточного року Міністерство інфраструктури ініціювало новий конкурс на посаду генерального директора держпідприємства Міжнародний аеропорт Бориспіль.

Минута времени - сутки отдыха! Игровые автоматы на зимнюю тему: Arctic treasure Идеальный подарок - цепочка или колье из драгоценного металла Масштаб сельского хозяйства Осторожно – рахит!
Лента авиановостей