Інформація щодо прийнятих рішень Комісії з розгляду питань щодо прав на експлуатацію повітряних ...

30 червня 2016 року в Державіаслужбі відбулося чергове засідання Комісії з розгляду питань щодо прав на експлуатацію повітряних ліній (далі – комісія).
Відповідно до Протоколу № 14 комісія прийняла рішення рекомендувати Голові Державіаслужби:
1. Залишити заяву ПрАТ «Авіакомпанія «Міжнародні авіалінії України» (додаток 1 до листа від 17.12.2015 № 01-17-388) щодо отримання права на експлуатацію повітряної лінії Київ – Шираз (Ісламська Республіка Іран) – Київ для виконання регулярних міжнародних повітряних перевезень з/до України без розгляду на підставі абзацу четвертого пункту 2.12 Авіаційних правил України «Порядок надання і анулювання прав на експлуатацію повітряних ліній», затверджених наказом Державіаслужби від 24.10.2014 № 686, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 13.11.2014 за № 1440/26217
2. Надати ТОВ «Авіакомпанія «Азур Ейр Україна» право на експлуатацію повітряної лінії:
Харків – Даламан (Республіка Туреччина) – Харків (частота рейсів: 3 рейси на тиждень)
для виконання чартерних міжнародних повітряних перевезень з/до України або в межах України, що становлять систематичну серію – не менше одного рейсу на тиждень або не менше трьох рейсів на місяць, із визначенням строку дії права: до 29.10.2016
3. Внести зміну (зміна відомостей щодо частоти виконання рейсів шляхом збільшення частоти рейсів з 5 до 7 рейсів на тиждень) до документу про право ТОВ «Авіакомпанія «Азур Ейр Україна» на експлуатацію повітряної лінії:
Київ – Даламан (Республіка Туреччина) – Київ
для виконання чартерних міжнародних повітряних перевезень з/до України або в межах України, що становлять систематичну серію – не менше одного рейсу на тиждень або не менше трьох рейсів на місяць, із визначенням частоти рейсів: 7 рейсів на тиждень.
4. Внести зміну (зміна відомостей щодо частоти виконання рейсів шляхом збільшення частоти рейсів з 20 до 21 рейсу на тиждень) до документу про право ТОВ «Авіакомпанія «Азур Ейр Україна» на експлуатацію повітряної лінії:
Київ – Анталія (Республіка Туреччина) – Київ
для виконання чартерних міжнародних повітряних перевезень з/до України або в межах України, що становлять систематичну серію – не менше одного рейсу на тиждень або не менше трьох рейсів на місяць, із визначенням частоти рейсів: 21 рейс на тиждень.
5. Внести зміну (зміна відомостей щодо частоти виконання рейсів шляхом збільшення частоти рейсів з 5 до 7 рейсів на тиждень) до документу про право ТОВ «Авіакомпанія «Азур Ейр Україна» на експлуатацію повітряної лінії:
Львів – Анталія (Республіка Туреччина) – Львів
для виконання чартерних міжнародних повітряних перевезень з/до України або в межах України, що становлять систематичну серію – не менше одного рейсу на тиждень або не менше трьох рейсів на місяць, із визначенням частоти рейсів: 7 рейсів на тиждень.
6. Анулювати право ТОВ «Авіакомпанія «Атласджет Україна» на експлуатацію повітряної лінії:
Київ – Львів – Київ (частота рейсів: 14 рейсів на тиждень)
для виконання регулярних повітряних перевезень у межах України.
7. Анулювати права ТОВ «Авіакомпанія «Атласджет Україна» на експлуатацію повітряних ліній:
Київ – Бішкек (Киргизька Республіка) – Київ (частота рейсів: 7 рейсів на тиждень);
Київ – Афіни (Грецька Республіка) – Київ (частота рейсів: 3 рейси на тиждень);
Київ – Тбілісі (Грузія) – Київ (частота рейсів: 7 рейсів на тиждень);
Херсон – Стамбул (Республіка Туреччина) – Херсон (частота рейсів: 7 рейсів на тиждень);
Одеса – Вільнюс (Литовська Республіка) – Одеса (частота рейсів: 3 рейси на тиждень);
Вінниця – Стамбул (Республіка Туреччина) – Вінниця (частота рейсів: 4 рейси на тиждень);
Київ – Мадрид (Королівство Іспанія) – Київ (частота рейсів: 7 рейсів на тиждень)
для виконання регулярних міжнародних повітряних перевезень з/до України.
8. Надати ТОВ «Авіакомпанія «Атласджет Україна» права на експлуатацію повітряних ліній:
Львів – Анталія (Республіка Туреччина) – Львів (частота рейсів: 6 рейсів на тиждень);
Одеса – Анталія (Республіка Туреччина) – Одеса (частота рейсів: 3 рейси на тиждень);
для виконання чартерних міжнародних повітряних перевезень з/до України або в межах України, що становлять систематичну серію – не менше одного рейсу на тиждень або не менше трьох рейсів на місяць, із визначенням строку дії права: до 16.10.2016.
9. Надати ТОВ «Авіакомпанія «Атласджет Україна» право на експлуатацію повітряної лінії:
Львів – Даламан (Республіка Туреччина) – Львів (частота рейсів: 1 рейс на тиждень)
для виконання чартерних міжнародних повітряних перевезень з/до України або в межах України, що становлять систематичну серію – не менше одного рейсу на тиждень або не менше трьох рейсів на місяць, із визначенням строку дії права: до 23.10.2016.
10. Надати ТОВ «Авіакомпанія «Атласджет Україна» право на експлуатацію повітряної лінії:
Запоріжжя – Анталія (Республіка Туреччина) – Запоріжжя (частота рейсів: 1 рейс на тиждень)
для виконання чартерних міжнародних повітряних перевезень з/до України або в межах України, що становлять систематичну серію – не менше одного рейсу на тиждень або не менше трьох рейсів на місяць, із визначенням строку дії права: до 21.10.2016.
11. Надати ТОВ «Авіакомпанія «Атласджет Україна» право на експлуатацію повітряної лінії:
Київ – Даламан (Республіка Туреччина) – Київ (частота рейсів: 4 рейси на тиждень)
для виконання чартерних міжнародних повітряних перевезень з/до України або в межах України, що становлять систематичну серію – не менше одного рейсу на тиждень або не менше трьох рейсів на місяць, із визначенням строку дії права: до 25.10.2016.
12. Надати ТОВ «Авіакомпанія «Атласджет Україна» право на експлуатацію повітряної лінії:
Харків – Даламан (Республіка Туреччина) – Харків (частота рейсів: 1 рейс на тиждень)
для виконання чартерних міжнародних повітряних перевезень з/до України або в межах України, що становлять систематичну серію – не менше одного рейсу на тиждень або не менше трьох рейсів на місяць, із визначенням строку дії права: з 07.07.2016 до 27.10.2016.
13. Внести зміну (зміна відомостей щодо частоти виконання рейсів шляхом збільшення частоти рейсів з 1 до 3 рейсів на тиждень) до документу про право ТОВ «Авіакомпанія «Атласджет Україна» на експлуатацію повітряної лінії:
Харків – Анталія (Республіка Туреччина) – Харків
для виконання чартерних міжнародних повітряних перевезень з/до України або в межах України, що становлять систематичну серію – не менше одного рейсу на тиждень або не менше трьох рейсів на місяць, із визначенням частоти рейсів: 3 рейси на тиждень.
14. Внести зміну (зміна відомостей щодо частоти виконання рейсів шляхом збільшення частоти рейсів з 5 до 13 рейсів на тиждень) до документу про право ТОВ «Авіакомпанія «Атласджет Україна» на експлуатацію повітряної лінії:
Київ – Анталія (Республіка Туреччина) – Київ
для виконання чартерних міжнародних повітряних перевезень з/до України або в межах України, що становлять систематичну серію – не менше одного рейсу на тиждень або не менше трьох рейсів на місяць, із визначенням частоти рейсів: 13 рейсів на тиждень.
15. Надати ТОВ «Українсько-середземноморські авіалінії» право на експлуатацію повітряної лінії:
Харків – Бейрут (Ліванська Республіка) – Харків (частота рейсів: 1 рейс на тиждень)
для виконання чартерних міжнародних повітряних перевезень з/до України або в межах України, що становлять систематичну серію – не менше одного рейсу на тиждень або не менше трьох рейсів на місяць, із визначенням строку дії права: до 29.10.2016.
16. Надати ПрАТ «Авіакомпанія «Міжнародні авіалінії України» права на експлуатацію повітряних ліній:
Київ – Паланга (Литовська Республіка) – Київ (частота рейсів: 2 рейси на тиждень);
Київ – Бухарест (Румунія) – Київ (частота рейсів: 7 рейсів на тиждень)
для виконання регулярних міжнародних повітряних перевезень з/до України, із визначенням строку дії прав: до 01.07.2066.
17. Внести зміну (зміна відомостей щодо частоти виконання рейсів шляхом збільшення частоти рейсів з 7 до 10 рейсів на тиждень) до документу про право ТОВ «Авіакомпанія «Браво» на експлуатацію повітряної лінії:
Київ – Анталія (Республіка Туреччина) – Київ
для виконання чартерних міжнародних повітряних перевезень з/до України або в межах України, що становлять систематичну серію – не менше одного рейсу на тиждень або не менше трьох рейсів на місяць, із визначенням частоти рейсів: 10 рейсів на тиждень.
18. Внести зміну (зміна відомостей щодо частоти виконання рейсів шляхом збільшення частоти рейсів з 2 до 5 рейсів на тиждень) до документу про право ТОВ «Авіакомпанія «Браво» на експлуатацію повітряної лінії:
Київ – Тіват (Чорногорія) – Київ
для виконання чартерних міжнародних повітряних перевезень з/до України або в межах України, що становлять систематичну серію – не менше одного рейсу на тиждень або не менше трьох рейсів на місяць, із визначенням частоти рейсів: 5 рейсів на тиждень.
19. Внести зміну (зміна відомостей щодо частоти виконання рейсів шляхом збільшення частоти рейсів з 2 до 5 рейсів на тиждень) до документу про право ТОВ «Авіакомпанія «Браво» на експлуатацію повітряної лінії:
Київ – Бодрум (Республіка Туреччина) – Київ
для виконання чартерних міжнародних повітряних перевезень з/до України або в межах України, що становлять систематичну серію – не менше одного рейсу на тиждень або не менше трьох рейсів на місяць, із визначенням частоти рейсів: 5 рейсів на тиждень.
20. Внести зміну (зміна відомостей щодо частоти виконання рейсів шляхом збільшення частоти рейсів з 2 до 5 рейсів на тиждень) до документу про право ТОВ «Авіакомпанія «Браво» на експлуатацію повітряної лінії:
Київ – Даламан (Республіка Туреччина) – Київ
для виконання чартерних міжнародних повітряних перевезень з/до України або в межах України, що становлять систематичну серію – не менше одного рейсу на тиждень або не менше трьох рейсів на місяць, із визначенням частоти рейсів: 5 рейсів на тиждень.
21. Внести зміну (зміна відомостей щодо частоти виконання рейсів шляхом збільшення частоти рейсів з 1 до 2 рейсів на тиждень) до документу про право ТОВ «Авіакомпанія «Браво» на експлуатацію повітряної лінії:
Львів – Бургас (Республіка Болгарія) – Львів
для виконання регулярних міжнародних повітряних перевезень з/до України, із визначенням частоти рейсів: 2 рейси на тиждень.
22. Внести зміну (зміна відомостей щодо частоти виконання рейсів шляхом збільшення частоти рейсів з 1 до 2 рейсів на тиждень) до документу про право ТОВ «Авіакомпанія «Браво» на експлуатацію повітряної лінії:
Харків – Бургас (Республіка Болгарія) – Харків
для виконання регулярних міжнародних повітряних перевезень з/до України, із визначенням частоти рейсів: 2 рейси на тиждень.
23. Внести зміну (зміна відомостей щодо частоти виконання рейсів шляхом збільшення частоти рейсів з 2 до 4 рейсів на тиждень) до документу про право ТОВ «Авіакомпанія «Браво» на експлуатацію повітряної лінії:
Київ – Бургас (Республіка Болгарія) – Київ
для виконання регулярних міжнародних повітряних перевезень з/до України, із визначенням частоти рейсів: 4 рейси на тиждень.
24. Надати ТОВ «Авіакомпанія «Браво» права на експлуатацію повітряних ліній:
Київ – Джерба (Туніська Республіка) – Київ (частота рейсів: 1 рейс на тиждень);
Київ – Варна (Республіка Болгарія) – Київ (частота рейсів: 2 рейси на тиждень)
для виконання регулярних міжнародних повітряних перевезень з/до України, із визначенням строку дії прав: до 29.10.2026.
25. Надати ТОВ «Авіакомпанія «Браво» права на експлуатацію повітряних ліній:
Харків – Даламан (Республіка Туреччина) – Харків (частота рейсів: 2 рейси на тиждень);
Рівне – Анталія (Республіка Туреччина) – Рівне (частота рейсів: 2 рейси на тиждень);
Кривий Ріг – Даламан (Республіка Туреччина) – Кривий Ріг (частота рейсів: 2 рейси на тиждень);
Рівне – Даламан (Республіка Туреччина) – Рівне (частота рейсів: 2 рейси на тиждень);
Кривий Ріг – Анталія (Республіка Туреччина) – Кривий Ріг (частота рейсів: 2 рейси на тиждень)
для виконання чартерних міжнародних повітряних перевезень з/до України або в межах України, що становлять систематичну серію – не менше одного рейсу на тиждень або не менше трьох рейсів на місяць, із визначенням строку дії прав: до 29.10.2016.
26. Надати ТОВ «ДАРТ» право на експлуатацію повітряної лінії:
Київ – Харків – Київ (частота рейсів: 3 рейси на тиждень)
для виконання регулярних повітряних перевезень у межах України, із визначенням строку дії права: до 01.07.2065.
27. Надати ТОВ «ДАРТ» права на експлуатацію повітряних ліній:
Київ – Варна (Республіка Болгарія) – Київ (частота рейсів: 3 рейси на тиждень);
Київ – Бургас (Республіка Болгарія) – Київ (частота рейсів: 3 рейси на тиждень)
для виконання чартерних міжнародних повітряних перевезень з/до України або в межах України, що становлять систематичну серію – не менше одного рейсу на тиждень або не менше трьох рейсів на місяць, із визначенням строку дії прав: до 29.10.2016.
28. Надати ПАТ «Авіаційна компанія «Дніпроавіа» право на експлуатацію повітряної лінії:
Дніпропетровськ – Прага (Чеська Республіка) – Дніпропетровськ (частота рейсів: 7 рейсів на тиждень)
для виконання регулярних міжнародних повітряних перевезень з/до України, із визначенням строку дії права: до 30.06.2026.
29. Надати ПАТ «Авіаційна компанія «Дніпроавіа» право на експлуатацію повітряної лінії:
Львів – Івано-Франківськ – Львів (частота рейсів: 7 рейсів на тиждень)
для виконання регулярних повітряних перевезень у межах України, із визначенням строку дії права: до 30.06.2026.
30. Відмовити ТОВ «ЯнЕір» ЛТД у наданні права на експлуатацію повітряної лінії:
Київ – Франкфурт-Хан (Федеративна Республіка Німеччина) – Київ (частота рейсів: 4 рейси на тиждень)
для виконання регулярних міжнародних повітряних перевезень з/до України, на підставі пункту 1 частини восьмої статті 94 Повітряного кодексу України.
31. Надати ТОВ «ЯнЕір» ЛТД право на експлуатацію повітряної лінії:
Київ – Люблін (Республіка Польща) – Київ (частота рейсів: 4 рейси на тиждень)
для виконання регулярних міжнародних повітряних перевезень з/до України, із визначенням необмеженого строку дії права.
32. Надати ТОВ «ЯнЕір» ЛТД права на експлуатацію повітряних лінії:
Одеса – Люблін (Республіка Польща) – Одеса (частота рейсів: 2 рейси на тиждень),
Харків – Люблін (Республіка Польща) – Харків (частота рейсів: 2 рейси на тиждень)
для виконання регулярних міжнародних повітряних перевезень з/до України, із визначенням строку дії права: з 01.08.2016 на необмежений строк.
33. Надати ТОВ «ЯнЕір» ЛТД право на експлуатацію повітряної лінії:
Вінниця – Анталія (Республіка Туреччина) – Вінниця (частота рейсів: 2 рейси на тиждень)
для виконання чартерних міжнародних повітряних перевезень з/до України або в межах України, що становлять систематичну серію – не менше одного рейсу на тиждень або не менше трьох рейсів на місяць, із визначенням строку дії прав: до 29.10.2016.
34. Відмовити ПрАТ «Авіакомпанія «Міжнародні авіалінії України» у наданні права на експлуатацію повітряної лінії:
Київ – Шираз (Ісламська Республіка Іран) – Київ (частота рейсів: 3 рейси на тиждень)
для виконання регулярних міжнародних повітряних перевезень з/до України, на підставі пункту 1 частини восьмої статті 94 Повітряного кодексу України.

Достойным украшением дня рождения станут воздушные шары в Киеве Гостиница для кошек во время отпуска Уникальная возможность – зеркала игровых аппаратов Як проходить процес отримання документів у Львові? Интернет-сервис, позволяющий зарабатывать 1 доллар
Лента авиановостей