Нацбанк продовжив обмеження на купівлю та зняття з рахунку готівкової валюти

Нацбанк продовжив обмеження на  купівлю та зняття з рахунку готівкової валюти

Постановою НБУ №758 від 1 грудня було зазначено, що до березня 2015 року діятиме обмеження на зняття готівкової валюти з поточних і депозитних рахунків в еквіваленті 15 тис. грн на добу на одного клієнта. Документ набув чинності 3 грудня 2014 року.

Також було продовжено обмеження на продаж готівкової іноземної валюти або банківських металів одній особі за один робочий день у сумі, яка не перевищує 3 тис.грн, у рамках однієї фінустанови. Максимальна сума зняття готівки з рахунку не перевищуватиме 150 тисяч гривень на день.

Зазначені обмеження будуть скасовуватися у міру стабілізації валютного ринку. Голова Нацбанку Валерія Гонтарева зазначила, що наступним кроком можуть бути відмінені обмеження з дострокового вилучення валютних депозитів і заборони на виплату банками дивідендів.

«Армянские Авиалинии» - домашняя воздушная гавань Портал, который поможет запомнить самый лучший миг вашей жизни Откройте для себя мир азартных игр в Pin Up Azerbaycan Уникальная подборка игр: рискни и ты не прогадаешь! Быстрое и надежное такси в аэропорт Симферополь
Лента авиановостей