Депутати РФ хочуть підняти питання про статус російських військовослужбовців, загинувших на території України

Депутати РФ хочуть підняти питання про статус російських військовослужбовців, загинувших на території України

Як стало відомо, в Держдумі заплановано розширене засідання Комітету з оборони, на якому будуть присутні начальник Генштабу Збройних сил Росії Валерій Герасимов і головний військовий прокурор Сергій Фридинський.

Депутати хочуть підняти питання про статус російських військовослужбовців, загинувши на території України та про підтримку їхніх сімей.

Завітає Герасимов в парламент 9 грудня о 16.00. Тема зустрічі - "Законодавче забезпечення діяльності Збройних сил Росії". Зустріч проводитиметься в закритому режимі і для участі в ній потрібен як міннімум другий рівень доступу до держтаємниці. Він є у депутатів і більшості працівників уряду та адміністрації президента, але відсутній у рядових співробітників парламенту і журналістів.

Головною темою, що обговорюватимуть депутати є бойові дії на Україні, також статус військовослужбовців Російської армії, загиблих на території України.

Прегнил: как применять? Виртуальный мир, позволит забыть о времени Честные игровые автоматы от Азартплей Какую лучше купить кофеварку Современный сервис заказа авиабилетов в любой уголок планеты
Лента авиановостей