Командира роти снайперів однієї з військових частин обвинувачений у скоєнні кримінальних злочинів

Командира роти снайперів однієї з військових частин обвинувачений у скоєнні кримінальних злочинів

Військова прокуратура Дніпропетровського гарнізону Південного регіону України прислала до суду обвинувачу вальний акт де обвинувачується командир роти снайперів у скоєнні кримінальних злочинів, передбачених ч.3 ст.409 (ухилення від військової служби, вчинене в бойовій обстановці) та ч.3 ст.411 (умисне знищення військового майна, вчинене в бойовій обстановці) Кримінального кодексу України.

Досудовим розслідуванням знайдені докази того, що на початку серпня командир роти відмовився від виконання обов’язків військової служби і віддав наказ підлеглому особовому складу покинути своє місце розташування. Військовослужбовці знищили свою зброю та автомобіль, шляхом підпалу та перейшли на територію РФ. На наступний день були передані російською прикордонною службою Україні.

Сварить гречку рассыпчатой простой рецепт в кастрюле Онлайн бюро находок Быстрый поиск дешевых авиабилетов Что необходимо знать о приветственных бонусах от ПМ? Качественное протезирование зубов в СПб с индивидуальным подходом к каждому пациенту
Лента авиановостей