Захоплені терористи дають свідчення проти ФСБ

Захоплені терористи дають свідчення проти ФСБ

Голова СБУ Валентин Наливайченко повідомляє, що Росія бере безпосередню участь у підготовці бойовиків та їхній відправці на Донбас.

"Якщо вони в Бєлгороді проходять навчання та інструктаж, то які можуть бути сумніви? Ми регулярно публікуємо інформацію про зв'язки диверсантів і ФСБ. Захоплені терористи прямо називають позивні та імена ФСБшників, які проводили інструктаж, давали вибухівку і обіцяли гроші»,- заявляє голова СБУ.

Також Наливайченко говорить, що безпеці нашої держави загрожує ціла сусідня країна. «У ФСБ Росії вирішили, що українців потрібно висаджувати, потрібно посилати сюди всякий кримінал, платити їм гроші, навчати. По суті, державна спецслужба країни-агресора перетворилася на спецслужбу-терориста. Вибухівка - звідки? Тренінг - звідки? Гроші - звідки? Відповідь завжди одина - держава-агресор",-розповідає Валентин Наливайченко.

Выигрывай в азартные игры онлайн Потолки для вашего прекрасного интерьера Геодезические работы и высокоточные инженерные изыскания в России Популярные электрические зубные щетки от надежного производителя Спортивное питание по доступным ценам
Лента авиановостей