Проблеми АТО очима простого бійця (вiдео)

Проблеми АТО очима простого бійця (вiдео)

Військовослужбовець полку Дніпро-1, який був контужений розповідає якими є основні проблеми АТО.

Віктор Трофименко розповідає, що бійців добровольчих батальйонів, та батальйонів МВС дуже часто «зливають». На думку бійця, причиною цього є дуже велика кількість «старих кадрів» в апаратах міністерств і навіть, як підкреслив Віктор – штабах АТО.

Військовослужбовець розповідає, що зона АТО розбита на декілька секторів, в кожному з яких є штаб.

- Дивним чином, на посади в ці штаби потрапляють люди які ще вчора, деякі взагалі були громадянами Росії, деякі після того, як успішно розвалювали Збройні Сили були підвищенні в званні…,- говорить боєць.

За словами військового ще однією проблемою є те, що поставки матеріально-технічного забезпечення та ресурсів постійно зриваються.

Чоловік закликає людей та волонтерів тиснути на чиновників, щоб закупівля матеріально-технічного забезпечення та ресурсів для Міністерства оборони та Міністерства внутрішніх справ та тендери проводились прозоро.

Віктор Трофименко наголошує, що якщо подивитись які фірми виграють ці тендери, то результат шокує. Тендери виграють фірми власниками яких є люди з оточення Віктора Януковича. Тож боєць закликає зробити тендери достатньо відкритими, бо мова йде про сотні тисяч життів людей.

Об игре BioShock Крутые шпаргалки от профессионалов Мир азарта в сети: без ограничений Автобусы в лизинг от компании Avtek Виртуальный мир: зеркала игровых клубов
Лента авиановостей