19.11.2020 19:34 

Де застосовуються осередки для зберігання речей і сумок

Відвідуваність магазину багато в чому залежить від комфорту клієнтів. У їх розпорядженні повинен бути облаштований торговий зал, А також місце для зберігання речей. Для цього використовуються коміркові шафи, які оснащуються місткими осередками. Вони розміщуються поблизу торгового залу, даючи можливість залишити речі на зберігання. Це можуть бути важкі сумки й пакети, які незручно брати в торговий зал. Сторонні речі відволікають від покупок, тому слід встановити осередки для зберігання. Вони мають невеликі габарити, тому розміщуються в залах з невеликою площею. Коміркові шафи підвищують ефективність охорони, адже зменшують ймовірність крадіжки. Залишаючи пакети в осередку, зловмиснику складніше непомітно винести товар. Завдяки цьому магазини рідше стикаються зі збитками. Розглянемо особливості конструкції, а також види осередків для зберігання на сайті УХЛ-МАШ.

Особливості конструкції та збірки коміркових шаф

Все більше торгових компаній вибирають коміркові шафи. Це доступний засіб безпеки, яким щодня користуються клієнти. За законом вони не зобов'язані залишати речі в камерах зберігання, але це зручніше, ніж брати їх в торговий зал. Не всі погоджуються залишати сумки в осередках, адже магазин не відповідає за їх втрату. З цієї причини потрібні якісні локери. Вони повинні витримувати нетривалі спроби злому, тому не рекомендуються бюджетні локери. Зверніть увагу на металеві шафи. Вироби більш витривалі, внаслідок чого рідше вимагають ремонту. Це важливо в місцях скупчення людей, серед яких школи, спортзали та підсобки підприємств. Завдяки міцній конструкції металеві шафи витримують помірні спроби злому. Витривалості осередку достатньо, щоб привернути увагу охорони при зломі.

Як вибрати шафи для магазинів:

  • Габарити повинні враховувати площу приміщення, і не заважати руху відвідувачів.
  • Внутрішні петлі безпечніші зовнішніх аналогів, що підвищує надійність від злому.
  • Замикання обмежує сторонній доступ, тому використовуються надійні замки.
  • Зовнішній вигляд повинен бути сучасним, і відповідати стилю інтер'єру залу.
  • Кількість секцій впливає на місткість, і визначається кількістю відвідувачів.

Принцип використання коміркових шаф зрозумілий кожному. Досить скласти речі в невелику камеру і закрити двері. Для замикання може використовуватися механічний або електронний замок. Ключ належить до стандартної комплектації. Для зручності він може доповнюватися брелоком з номером комірки. Деякі магазини віддають перевагу кодовим замкам, що працюють з сенсорним вводом або зчитуванням карт. Незалежно від вибору, замки мають бути якісними. Осередки для зберігання можуть оснащуватися суцільними або заскленими дверима. Перший варіант підвищує захист вмісту, а другий вибирають в місцях достатнього спостереження охорони. Локери встановлюються впритул до стіни. Для економії простору можуть використовуватися моделі без стінки (з'єднуються до інших шаф чи стіни).

Надійність локерів залежить від якості збірки та матеріалів. Виробник використовує метал, який формує надійний корпус. Він стійко розміщується на рівній поверхні, тому конструкція випадково не перекинеться. В основі камер зберігання метал оптимальної товщини, щоб витримувати помірні механічні дії. Він обробляється проти появи іржі, а стінки покриваються порошковою фарбою. Двері легко відкриваються, а завдяки вставкам безшумно закриваються. Вибирайте локери у виробника УХЛ-МАШ https://uhl-mash.com.ua/ua/products/charunkovi_shafi_kameri_zberigannya/. Компанія гарантує якість продукції, а менеджер відповість на питання.

Играй в клубе – зарабатывай деньги Мотивация и ее роль в успешности современного человека Белоснежная улыбка благодаря винирам на зубы Современное решение по увеличению эффективности работы Лучшие гаминаторы в режиме онлайн
Лента авиановостей