08.05.2024 20:01 

Історія становлення та відмінності POD систем

На початку становлення вейп культури електронні сигарети були малопотужними пристроями. Вони не мали можливості обслуговування, навіть можливості заправляти в них не було. Такі вейпи мали формат звичайних сигарет, потужність на рівні 100-300mah. Для таких сигарет використовувався органічний нікотин міцністю 10-12 мг/мл. При підвищенні концентрації він помітно продирав горло, викликав кашель. Накуритися такою рідиною було дуже складно.

Створення сигарет eGo

Новий етап розвитку електронні сигарети отримали після появи сигарет eGo. Тут уже була доступна заправка картриджа, передбачена можливість зміни нагрівального елементу.

Потужність подібних модів становила не більше 15 В. При цьому проблема накурювання залишалась. Згодом на ринку почали з'являтися боксмоди, потужністю до 300 В.

Це стало можливим, завдяки використанню високо стоумових акумуляторів формату 18650, 21700 26650. Паралельно виникла мода на велику кількість пари, точнішу передачу смаку., Почали з'являтися вейпи з можливістю повної кастомізації

POD — революція в світі електронних сигарет

Все ж велика частина людей не прагнула створювати великі хмари пари, а просто вейпити в своє задоволення. Як відповідь на цей запит з'явилися под системи, котрі були максимально простими в керуванні пристроями малої потужності.

Поява ПОД систем стала можливою завдяки винайденню сольового нікотину.

Головна перевага цього різновиду нікотину полягала в дуже слабкому ударі по горлу. Це дало можливість використання рідини дуже високої міцності, при цьому не отримуючи сильного удару по горлу.. достатньо всього двох затяжок, щоби кров наповнилася нікотином

ПОД системи та сольовий нікотин дають вейперу такі переваги:

  • вкрай низька витрата рідини — при міцності 50 мг один мілілітр рідини дорівнює цілій пачці сигарет середньої міцності, при зниженні міцності витрата рідини буде збільшуватися;
  • компактні розміри — оскільки ПОД системи відрізняються малою потужністю, для них не потрібні великі акумулятори, що дозволило зменшити розміри пристрою;

Різновиди ПОД систем за типом картриджа

Слово POD позначає назву картриджа, котрий встановлено в пристрої. Він поєднує нагрівальний елемент та місткість для рідини.

За типом картриджів ПОД системи поділяють на:

  • закриті,
  • відкриті.

В закритих ПОД системах немає можливості дозаправки. Користувачу потрібно змінювати систему разом із використаним картриджем.

Відкриті ПОД системи — це вейпи, в котрих можна заправляти картридж, інколи й змінювати випарник. Такі ПОД системи найширше представлені на ринку.

Відомі виробники ПОД системи з відкритою системою

Одними з найвідоміших у цьому сегменті є ПОД системи від бренду VOOPOO, зокрема ПОД система Drag Nano 2. Це компактний та стильний ПОД, з дуже простим керуванням та гнучкими налаштуваннями, чудову смакопередачу. Окремої уваги заслуговує корпус ПОД системи — він повністю виготовлений з цинкового сплаву, пофарбований у колір сталі.

Також мають попит ПОД системи Ursa, зокрема модель Nano Pro. Ця модель приваблює стильним дизайном та чудовими характеристиками. ПОД система має компактні розміри, відрізняється чудовою автономністю та гнучкими налаштуваннями. Цей Pod може використовуватися як новачками, так і досвідченими користувачами.

Компактними розмірами та стильним дизайном приваблюють ПОД системи Vaporesso. Модель Xros 3 Mini розроблена для паріння сольової рідини з пропорціями PG\VG 50\50. Корпус виготовлено з легкого та міцного алюмінію, тому він дуже міцний.

Обрати свій ідеальний ПОД вам завжди допоможуть консультанти магазину Vape Shop «Easy».

Nissan Micra 4-го поколения (2010—2017) - прекрасный компакт Игровое приложение «Гараж»: почувствуйте себя миллионером Как выбрать брокера бинарных опционов Качественные тяговые Li-Ion аккумуляторы для складской техники Как безопасно купить квартиру в новострое
Лента авиановостей