У Львові презентували нову Авіакомпанію

У Львові презентували нову Авіакомпанію
У Львові відбулася презентація нової української Авіакомпанії «АТЛАСДЖЕТ УКРАЇНА», яка одночасно є афілійованим представником Atlasjet Airlines (Туреччина) в Україні.
Як зазначив гендиректор «АТЛАСДЖЕТ Україна» Сергій Підгородецький, тут вже завершили ряд сертифікаційних заходів на отримання права на виконання комерційних пасажирських і вантажних перевезень. Зараз повітряний флот авіакомпанії - три літаки типу Airbus 320 (А320) з аеропортами базування: Міжнародний аеропорт «Львів» ім. Данила Галицького та Міжнародний аеропорт «Бориспіль». Незважаючи на фінансову кризу і складний хід розвитку політичної ситуації в Україні, відзначають в компанії, є тверді наміри щодо залучення інвестицій для організації та розвитку сучасної рівноправної і конкурентоспроможної діяльності у сфері цивільної авіації України.
З відкриттям регулярних авіаційних рейсів на внутрішніх і міжнародних маршрутах таким чином буде створено додатково до існуючих, близько 350 - 400 робочих місць для фахівців - громадян України, які будуть задіяні в роботі авіакомпанії. Досвід бізнес - партнера Atlasjet Airlines (Туреччина) і його кращі традиції з обслуговування пасажирів будуть впроваджені з перших днів діяльності авіакомпанії. Сьогодні компанія активно працює в напрямку створення комфортних та безпечних умов для пасажирів. Її стратегічна політика полягає в наданні повного пакету повноцінних послуг для авіапасажира, а саме: бортове харчування, безкоштовна реєстрація на авіарейси, безкоштовний провіз багажу до 40 кг, ручної поклажі пасажира до 10 кг, літаки обладнані бізнес та економ класах.
Як зазначив президент Atlasjet Airlines Алі Мурат Ерсой, в Україні компанія тільки почала вкладати інвестиції, а вже в 2015 році повітряний флот «АТЛАСДЖЕТ УКРАЇНА» має налічувати до 10 літаків. Також він зазначив, що компанія буде пропонувати своїм клієнтам послуги за доступними цінами і з гарною якістю. І додав, що в майбутньому в Україні турки хочуть створити льотну академію, щоб готувати своїх власних фахівців.
Пресс релиз интернет магазина запчастей для бытовой техники. Бесплатный билет к миллионам: рискни и стань победителем Онлайн режим для всех популярных видео-слотов Игровые автоматы, созданные по мотивам известных комиксов Покупка iPhone XR 64Gb Red на сайте интернет-магазина Комфи
Лента авиановостей